RONALDO NE ŽELI IGRATI PROTIV VATRENIH: / Prva zvijezda europskog prvaka neće nastupiti u ogledu sa Hrvatskom

Image
Foto: AFP

Propušta i ogled Lige nacija protiv Italije

29.8.2018.
12:29
AFP
VOYO logo

Napadač Juventusa i portugalske nogometne reprezentacije Cristiano Ronaldo propustit će prijateljski ogled izabrane vrste čiji je vođa i hrvatske reprezentacije koji će se sljedećeg četvrtka (6. rujna) igrati u Faru.

Javljaju to talijanski izvori navodeći da ponajboljeg nogometaša današnjice neće biti niti na utakmici Lige nacija koju Portugal protiv Italije igra 10. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima dobar razlog

Razlog otkazivanju izabranoj vrsti Ronaldova je želja da se posveti klubu koji mu je trenutačno prioritet. Napadač koji je u transferu većem od 100 milijuna eura ovog ljeta Real Madrid zamijenio Juventusom želi se bolje uklopiti u novo okruženje. U uvodnih 180 ligaških minuta, kroz oglede protiv Chieva i Lazija nije se upisao među strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Peterostruki osvajač prestižne nagrade za najboljeg nogometaša svijeta i aktualni je europski prvak na klupskom planu i reprezentativnom. U pohodu na trofej tijekom Europskog prvenstva 2016. Portugal je u osmini finala izbacio Hrvatsku golom Ricarda Quaresme iz 117. minute. Trenutak prije toga Danijel Subašić obranio je Ronaldov udarac...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo