Ova Ronaldova poruka oduševit će sve navijače Reala

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo izrazio je u razgovoru za TalkSport veliko zadovoljstvo što je dio Reala i što je član 'kraljevskoga kluba'.

19.12.2013.
10:54
VOYO logo

"U Realu se osjećam neponovljivo. Obožavam sve čime sam okružen u Realu. Volim ovaj klub, navijače, cijeli kolorit oko kluba i to je razlog što sam i dalje tu i što ću ostati tu još dosta godina", rekao je Ronaldo i nastavio:

"U ovom trenutku ne znam kako će izgledati sama završnica moje karijere. Nisam siguran hoću li u Realu završiti karijeru ili ne, ali zasad sam ovdje i presretan sam što je tako. U Realu mi ne nedostaje niti jedna sitnica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo se u razgovoru spominjao Gareth Bale o kojem je Portugalac rekao:

"Nije mu bilo lako. Cijelo privikavanje na Real su mu poremetile ozljede, ali već se sada vidi koliki je on veliki dobitak za Real. Mislim da je fantastičan nogometaš i da će biti sve bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je dodao za kraj:

"Ancelotti je sjajan trener i divna osoba. Vrlo brzo se može osjetiti da je nekada bio igrač jer ima takta prema nama. Isto tako, lijepo je surađivati s Zidaneom na svakom treningu. On na nas prebacuje ogromno vlastito iskustvo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo