suosjeća s 'neprijateljem' /

Ronaldo iznenadio nogometni svijet: 'Bolno je bilo gledati Messijeve suze, nadam se njegovom povratku u reprezentaciju'

Image
Foto: AP Images

"Bolno je bilo gledati njegove suze i iskreno se nadam da će se vratiti u nacionalni dres jer Argentina njega treba", izjavio je Portugalac

5.7.2016.
11:50
AP Images
VOYO logo

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi već su godinama zakleti neprijatelji, a njihovo rivalstvo dodatno je produbilo i jaz između dva velikana španjolskog nogometa, Real Madrida i Barcelone. 

Ipak, nakon što je Messi kao kapetan s Argentinom na Copa Americi izgubio svoje treće uzastopno finale s reprezentacijom, ova je priča dobila nešto drukčije poglavlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utučeni Argentinac nakon tog je poraza izjavio kako se oprašta od argentinske reprezentacije. 

"Davao sam sve od sebe, trudio se, ali nisam uspio osvojiti trofej s Argentinom i to me jako boli. Reprezentacija je za mene gotova priča. Vjerujem da sam ovu odluku donio u svoje ime i u ime mnogih koji su to priželjkivali", izjavio je Messi tom prilikom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo u svakom slučaju, ima razloga poistovjetiti se s Argentincem. I njega smatraju jednim od najboljih igrača svijeta, no onaj ubojiti i precizni Ronaldo jednostavno otupi čim odjene portugalski dres. Ni on s reprezentacijom nije osvojio ni jedan trofej, pa je nakon Messijeve odluke uputio riječi utjehe. 

"Sigurno nije lako donio tu odluku, ljudi to moraju znati. Nije navikao na poraze i razočaranja niti na druga mjesta. Bolno je bilo gledati njegove suze i iskreno se nadam da će se vratiti u nacionalni dres jer Argentina njega treba", izjavio je Ronaldo.

Treba nadodati i da je pred Portugalcem upravo osvanula nova prilika za osvajanje trofeja s reprezentacijom, možda veća no ikad. Portugal je, unatoč skromnoj igri, dogurao do polufinala Eura u Francuskoj, u kojem će igrati sa senzacijom turnira Walesom. Ne sumnjamo da će Ronaldo dati sve od sebe da, unatoč tomu što mu je poslao riječi utjehe, ostavi Messija u sjeni.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo