NIJE MORAO TAKO / Ronaldo će pasti u očima tisućama navijača. Cristiano jednom riječju komentirao glasinu da dolazi u kultni klub

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo ih je, pomalo neočekivano, vrlo grubo odbio

18.7.2022.
10:10
Profimedia
VOYO logo

Portugalska nogometna superzvijezda Cristiano Ronaldo zatražio je odlazak iz Manchester Uniteda ovoga ljeta jer sljedeće sezone želi igrati u klubu koji se natječe u Ligi prvaka pa ga njegov menadžer Jorge Mendes nudi velikim klubovima po cijeloj Europi.

Mendes ga je navodno ponudio njemačkom Bayernu, francuskom PSG-u i engleskom Chelseaju, no oni nisu bili zainteresirani, a u priču uključio i jedan klub iz Saudijske Arabije koji ga je navodno pokušao dogovoriti na dolazak "najvećom ponudom u povijesti nogometa" i čak 250 milijuna eura za dvogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Odbio Sporting

Također, iz Španjolske je stigla senzacionalna vijest da je za Ronalda zainteresiran Atletico Madrid, najveći rival Reala, u kojemu je Portugalac igrao najbolji nogomet u karijeri.

No, niti jedan od tih potencijalnih transfera nije se ostvario, a sada je, prilično neočekivano, kao glavni favorit za njegovo dovođenje odjednom je iskočio lisabonski Sporting, ekipa u kojoj je započeo nogometnu karijeru. Međutim, Ronaldo ih je, pomalo neočekivano, vrlo grubo odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među navijačima i prema nekim neslužbenim izvorima, proširila se priča da se Ronaldo vraća u Sporting, ali na kraju je Ronaldo na Instagram-profilu SportTV Portugala, Ronaldo napisao da je to obična laž i da se ne vraća u Lisabon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo