RONALDO ĆE BITI JAKO SRETAN: / Real Madrid priprema iznenađenje svojoj zvijezdi, baš ono kojem se sam nada

Image

Cristiano Ronaldo nosi dres Real Madrida od 2009. godine

21.4.2018.
13:42
VOYO logo

Prije no što s reprezentacijom Portugala otputuje u Rusiju na Svjetsko nogometno prvenstvo Cristiano Ronaldo potpisat će ugovor s Real Madridom i pritom profitirati izmjenama stavki o osobnom primanju.

Prije samo nekoliko mjeseci pod velikim je znakom pitanja bila budućnost Cristiana Ronalda u klubu kojem je pristupio 2009. godine, pisalo se i govorilo o sigurnom odlasku (što se, uostalom, i danas radi), no situacija se promijenila. Za portugalskog napadača na bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bliže Messiju i Neymaru

Iz kluba su ga, piše As, obavijestili da su spremni ponuditi mu novi ugovor prema kojem će mu primanja porasti što je uostalom i predsjednik kluba Florentino Perez obećao nakon osvajanja Lige prvaka, a na što ga je i sam Ronaldo više puta kroz medije podsjećao.

Brojke, jasno, nisu potvrđene no izvor predviđa da bi Ronaldu plaća s 21 milijuna eura godišnje mogla porasti na 30 milijuna, a moguć je dodatak i dva milijuna eura kroz bonuse. Približilo bi ga to onome što zarađuje Neymar u PSG-u, ali bi i dalje ostao daleko od onog što zarađuje Lionel Messi u Barceloni. Vjeruje se da brazilski napadač u francuskom klubu igra godišnje za 35 milijuna eura od čega sedam otpada na bonuse, a argentinska zvijezda Barcelone za 45 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duljina ugovora Ronaldu se ne bi mijenjala. Ostao bi on važeći do lipnja 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo