ćorić bez nastupa / Roma u drami na Olimpicu svladala Torino i skočila na 4. mjesto ljestvice: 'Pobijedili smo srcem!'

Image
Foto: AP Images

Roma je trećom pobjedom u nizu skočila sa šestog na četvrto mjesto Serie A sa 33 boda

19.1.2019.
17:31
AP Images
VOYO logo

U prvom susretu 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma je na Olimpicu pobijedila Torino sa 3-2 skočivši sa šestog na četvrto mjesto na ljestvici.

Roma je nakon prvog poluvremena vodila sa 2-0 golovima Nicole Zaniola (15) i Aleksandra Kolarova (34-11m), no gosti su u nastavku uspjeli izjednačiti preko Tomasa Rincona (51) i Cristiana Ansaldija (67).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Roma je uspjela osvojiti tri boda, a pobjednički gol zabio je Stephan El Shaarawy u 73. minuti. Ante Ćorić nije nastupio za Romu. 

"Bila je to pobjeda koju smo izborili srcem. Torino ove sezone još nije izgubio u gostima, znali smo da nas čeka teška utakmica. Stvorili smo mnoštvo prilika, šteta da smo primili dva pogotka i doveli se u tešku situaciju, no mislim da smo na kraju zasluženo slavili", rekao je nakon utakmice strijelac pobjedonosnog pogotka za domaćine El Shaarawy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je trećom pobjedom u nizu skočila sa šestog na četvrto mjesto Serie A sa 33 boda, dok je Torino deveti sa 27 bodova. Na prvom mjestu je Juventus sa 53 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo