Serie A / Roma i Milan remizirali u derbiju kola, Piatek ponovo strijelac za Rossonere

Image
Foto: Ap Images

Ante Ćorić nije nastupio za Romu

4.2.2019.
0:05
Ap Images
VOYO logo

U derbiju 22. kola talijanskog nogometnog prvenstva Roma i Milan su na Olimpicu odigrali 1:1.

Milan je poveo u 26. minuti golom poljskog napadača Krzysztofa Piateka kojem je to već bio treći gol u prva dva nastupa u dresu Rossonera, te ukupno 14. u talijanskom prvenstvu ove sezone. Izjednačio je Nicolo Zaniolo u prvoj minuti nastavka. Domaćin je u nastavku bio bliže drugom golu, a najbolju priliku imao je Lorenzo Pellegrini koji je u 81. minuti pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Ćorić nije nastupio za Romu.

Za iznenađenje kola pobrinula se Bologna koja je na San Siru pobijedila Inter sa 1:0 produbivši krizu Nerazzurra koji su već tri kola bez pobjede, ali i postignutog gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je u zadnja tri kola upisao poraze od Bologne (0:1) i Torina (0:1), te odigrao 0:0 protiv Sassuola, a ovoga tjedna je ispao i u četvrtfinalu Kupa od Lazija.

Pobjedu Bologni donio je Federico Santander u 32. minuti utakmice na asistenciju Erica Pulgara. Ivan Perišić se nakon 'hlađenja' vratio u sastav i odradio je svih 90 minuta, a cijeli susret je odigrao i Marcelo Brozović, dok Šime Vrsaljko nije nastupio zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bologna je tek trećom pobjedom ove sezone dohvatila iznimno važna tri boda u borbi za prvoligaški spas. I dalje se nalazi u zoni ispadanja, ali sada je zona spasa udaljena samo jedan bod.

U ranije odigranom susretu Udinese i Fiorentina su odigrali 1:1. Domaćin je poveo u 56. minuti golom Jensa Larsena, a izjednačio je Edmilson Fernandes u 65. minuti. Marko Pjaca je za Viole igrao zadnjih pola sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Identičnim rezultatom završio je i susret između Genoe i Sassuola, dok su SPAL i Torino odigrali 0:0.

Na ljestvici vodi Juventus sa 60 bodova, Napoli na drugom mjestu ima 51 bod, dok je Inter treći sa 40 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo