EURO NOGOMET / Rodri ponovno spasio City, Bilić poražen kod Brozovića i Ronalda

Image
Foto: Profimedia

Barcelona je u 25. kolu La Lige na gostovanju kod Celte slavila 2:1. Juventus je i četvrtu utakmicu u nizu u Serie A bez pobjede. Na gostovanju kod Verone odigrao je 2:2

17.2.2024.
20:56
Profimedia
VOYO logo

Manchester City je u utakmici 25. kola Premiershipa odigrao na svom terenu 1:1 protiv Chelseaja i tako propustio zadržati korak za vodećim Liverpoolom.

Image
EURO NOGOMET /

Budimir dvostruki strijelac u Primeri, a bivši dinamovac u Sloveniji

Image
EURO NOGOMET /

Budimir dvostruki strijelac u Primeri, a bivši dinamovac u Sloveniji

U 42. minuti Sterling je nakon odlične kontre pobjegao obrani domaćina pa lijepo okrenuo Walkera i zabio za vodstvo gostiju. Postao je tako Sterling prvi bivši igrač Cityja koji je u povijesti zabio svom bivšem klubu gol kod kuće i u gostima. Izjednačio je u 83. Rodri snažnim udarcem iz daljine i tako produljio svoj niz nepobjedivosti u dresu 'građana'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je u 25. kolu La Lige na gostovanju kod Celte slavila 2:1. Povela je Barca golom Lewandowskog u 45., a domaćini su izjedndačili u 47. minuti susreta preko Aspasa. Pobjedu gostima donio je Lewandowski iz penala u sedmoj minuti nadokande.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici saudijske lige Slaven Bilić je poveo Al Fateh na gostovanju kod Marcela Brozovića i Cristiana Ronalda, no izgubio je rezultatom 2:1. Brozović je u 14. minuti dobio žuti, a Ronaldo zabio tri minute kasnije za vodstvo domaćina. Izjednačili su Bilićevi preko Al Najdija u 29., no pobjedu domaćinima donio je Otavio u 72. minuti susreta. Brozović je igrao cijelu utakmicu.

Juventus je i četvrtu utakmicu u nizu u Serie A bez pobjede. Na gostovanju kod Verone odigrao je 2:2 te tako Inter s utakmicom manje ima devet bodova prednosti pred Juveom. Pobjedi li Milan u svojoj utakmici preskočit će Juventus na drugom mjestu tablice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 91 iz Češke 17. veljače ekskluzivno pratite na Voyo

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo