RIVALSTVA NIKADA NE UMIRU: / Pogledajte genijalnu najavu utakmice koju cijeli svijet iščekuje

Image
4.9.2016.
11:00
VOYO logo

Engleska ali i svjetska nogometna javnost u iščekivanju je gradskog super derbija između Manchester Uniteda i Manchester Cityja.

Po prvi put u povijesti kao treneri ova dva kluba na suprotnim će se stranama naći Jose Mourinho i Pep Guardiola. Dva stručnjaka koja posljednjih deset godina zasigurno privlače najviše pozornosti. Poznato je njihovo rivalstvo iz doba kad su bili na klupama Reala odnosno Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tjedan dana prije derbija na Youtubeu je osvanuo sjajan video koji najavljuje utakmicu. Njega je objavio kanal naklonjen Manchestre Unitedu.

Video donosi detalj s konferencije za medije iz travnja 2010. kada su se u polufinalu Lige prvaka sastali Inter i Barcelona, a finale je izborio talijanski klub pod vodstvom Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na toj presici novinari su Pepa pitali je li vidio u Mourinhu trenerski potencijal dok su skupa bili u klubu kada je Portugalac bio pomoćnik Louisu van Gaalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nisam. Da sam to vidio otišao bih kod predsjednika i rekao mu da nastavi s njim, jer je dečko dobar".

Nakon toga slijedio dio Mourinhove presice gdje je govorio o pohodu na Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za Barcelonu to nije san nego opsesija. Postoji razlika između te dvije stvari. Opsesija se zove Madrid i Santiago Bernabeu". Portugalac je to rekao jer se finale igralo na Realovom stadionu pa je Barce silno željela tamo osvojiti Ligu prvaka. Na kraju je to uspjelo Mourinhu.

Godinu dana kasnije dva su se trenera opet sastala u polufinalu Lige prvaka. Sada je Mourinho bio trener Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj sali je j*** šef, j*** majstor. On sve zna i ne želim se s njim natjecati ni na trenutak. Kako ću se pozdraviti s Mourinhom? Ako on kaže 'Hej Pep, ja ću reći hej Jose".

Video je, inače, popraćen natpisom: "Imena i priče se mogu mijenjati, ali osjećaji ostaju. Rivalstva nikada ne umiru".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo