RIMSKI IMPERATOR: / Neuništivi Francesco Totti proslavio veliki jubilej sjajnom asistencijom

Image
Foto: AFP

Nogometaši Rome u prvoj su utakmici nedjeljnog programa 37. kola talijanskog prvenstva na svome Olimpicu svladali Chievo s 3-0 i, barem privremeno, došli na drugo mjesto.

8.5.2016.
14:34
AFP
VOYO logo

Rimljani su poveli u 18. minuti prizemnim udarcem Radje Nainggolana s 15 metara udaljenosti. Na 2-0 je u 39. minuti povećao Antonio Rüdiger koji je iz blizine zabio glavom nakon nabacivanja Miralema Pjanića. Bosanski nogometaš je sam bio strijelac posljednjeg pogotka u 85. minuti nakon sjajnog proigravanja Francesca Tottija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo dvojica imaju više utakmica

Romi je ovo četvrta pobjeda zaredom u Seriji A i već 16. uzastopna utakmica bez poraza. Momčad Luciana Spallettija i dalje se nada da će prvenstvo završiti na drugom mjestu koje vodi izravno u Ligu prvaka, ali za takav će doseg morati dočekati i kiks Napolija koji večeras gostuje kod Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna figura nedjeljne utakmice na Olimpicu bio je veliki Francesco Totti. Ne zbog spomenute asistencije, već zbog činjenice da mu je ovo bila jubilarna 600. utakmica u Seriji A. Više od njega su skupila samo dvojica jednako legendarnih nogometaša - Paolo Maldini (647) i Javier Zanetti (615). Ovog potonjeg bi 39-godišnji Totti mogao prestići sljedeće sezone ako produlji ugovor s Romom i ostane još neko vrijeme u Seriji A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo