RIJEKINOG VATRENOG JOŠ BOLI PORAZ OD ESTONIJE: / 'Od prve minute sve je krenulo nizbrdo'

Image

Vezni igrač Rijeke Filip Bradrić odigrao je 58. minuta tijekom susreta između Hrvatske i Estonije. Po povratku osvrnuo se na proteklu akciju Vatrenih.

31.3.2017.
9:00
VOYO logo

"Protiv Ukrajine smo ostvarili jako važnu pobjedu i tri boda za nastavak kvalifikacija. Veseli nas pun stadion u Hrvatskoj nakon dugo vremena i prvo mjesto na ljestvici. Puno je lakše igrati pred punim tribinama u pravoj nogometnoj atmosferi, rekao je Bradarić za službenu stranicu kluba.

"Estonija je bila malo drugačija priča, bolan poraz. Od prve minute sve je krenulo nizbrdo. Nismo dobro izgledali i bez obzira na loš teren i uvjete, to ne može biti opravdanje za rezultat. Nažalost, najveći problem je ozljeda Marka Pjace", dodao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje je da smo se opekli u prijateljskoj nego u kvalifikacijskoj utakmici i da nam ovo bude upozorenje za buduće oglede. Estonija je bila lekcija da ne smiješ nikoga podcijeniti i mora nam biti dobra pouka. Ipak, treba čestitati i nogometašima Estonije koji su dali maksimum i zasluženo slavili", poručio je Bradarić, koji će u nedjelju s Rijekom tražiti pobjedu protiv Cibalije u Vinkovcima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čeka nas teška utakmica bez obzira na poziciju Cibalije na ljestvici. U prvom dijelu sezone u Vinkovcima smo nesretno ostali bez dva boda. Favoriti smo i moramo se nametnuti. O Dinamu ne razmišljamo, idemo utakmicu po utakmicu", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo