Prva HNL / Rijeka pregazila Rudeša na Rujevici, Armada došla na tribine, ali šutke promatrala utakmicu

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka je uspostavila vladavinu nad terenom i svojih 25 udaraca pretvorila u ukupno pet pogodaka

5.11.2018.
22:08
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Igor Bišćan i Rijeka izgledaju kao da su konačno na putu prema gore. Riječani su na svojoj Rujevici u ponedjeljak navečer s visokih 5:1 svladali Rudeš te tako upisali svoju drugu pobjedu u tri utakmice (uz jedan remi na Poljudu).

Fiumane je u vodstvo iz kaznenog udarca doveo Gorgon u 19. minuti, da bi izjednačujući pogodak za Rudešane za samo deset minuta zabio Pantalon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to je bilo to od zagrebačke momčadi. Rijeka je uspostavila vladavinu nad terenom i svojih 25 udaraca pretvorila u ukupno pet pogodaka. Dva je zabio Heber, a na listi strijelaca pridružili su mu se Puljić i Čolak.

Podrška Armade s tribina opet je izostala. Na sjevernoj tribini Rujevice okupilo se nekoliko stotina pripadnika riječke navijačke skupine, no oni su samo šutke promatrali utakmicu. Armada, naime, nikako ne može prihvatiti Igora Bišćana koji se za svojih igračkih dana prema riječkim navijačima ružno ponio u nekoliko navrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je ovom pobjedom došla do pete pozicije na prvenstvenoj ljestvici, dok je Rudeš i dalje posljednji. u ranijoj utakmici u ponedjeljak Inter i Slaven Belupo odigrali su utakmicu za zaborav koja je završila rezultatom 0:0 ili, bolje rečeno - ništa-ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo