Rijeka poslala poruku svojim protivnicima: 'Ne bojimo se nikoga'

Rijeka je u transu! Skupine Europske lige po drugi puta stanuje na Kantridi, a nakon što je Rijeka doznala svoje protivnike, stvar je 'izmaknula' kontroli.

29.8.2014.
14:56
VOYO logo

"Prvo moram zahvaliti nevjerojatnoj skupini ljudi koji su nas pratili u Tiraspol, te nas u dva i pol sata ujutro pjesmom dočekali na Krku, te kasnije na Kantridi. Upravo ta skupina ljudi, naši navijači, guraju klub prema naprijed i ove utakmice su naša nagrada za njihovu vjernost. Znali smo da nas očekuju jaki klubovi, većina može igrati u Ligi prvaka. Odmah smo počeli pratiti te momčadi da vidimo što se tamo događa", osvrnuo se zamjenik sportskog direktora Rijeke Ivan Mance na kvalifikacije za Europsku ligu.

Sevilla, Standard Liege i Feyenoord protivnici su Rijeke u skupini G drugog najjačeg europskog klupskog nogometnog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uji8zUJkmfc

"Naravno najviše znamo o Sevilli koja je aktualni osvajač Europske lige. Znamo da nas čeka težak posao, ali ova momčad je dokazala da je moćna i jaka i da se apsolutno nikoga ne boji. Nikome od ova tri kluba neće biti lako na Kantridi. Skupina je teška, ali jedva se čekamo uhvatiti u koštac s tim atraktivnim suparnicima", piše Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo