RIJEKA BEZ PROBLEMA DO BODOVA U KOPRIVNICI: / Aktualni prvaci ponovno na -1 u odnosu na Hajduk

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Treća Rijeka sada ima 53 boda, jedan manje od drugog Hajduka

8.4.2018.
18:45
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

U utakmici 28. kola Prve HNL Rijeka je kao gost pobijedila Slaven Belupo sa 3-1 (2-0). U momčadi hrvatskog prvaka nije bilo kartoniranih Punčeca i kapetana i najboljeg igrača Filipa Bradarića, no za goste je dobra vijest bila povratak isturenog napadača Čolaka.

Image

08.04.2018., Koprivnica- 28. kolo Hrvatski telekom Prva liga: Slaven Belupo-HNK Rijeka. Slavlje za 2:0. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Slaven Belupo je, pak, pokušao uzeti prve bodove nakon dva poraza u kojima su primili čak pet golova. Prošli petak ih je, naime, s 3-0 svladao četvrtoplasirani Osijek, a prije toga ih je s 2-1 pobijedila i Istra 1961, klub koji grca u financijskim problemima. Međutim, ostalo je samo na želji, protiv Riječana ovog puta nije išlo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KEK ODGOVORIO SAVJETNIKU: ‘Nije istina to što govori, pa valjda je to jasno’

Rijeka je povela u 32. minuti kad je Heber projurio lijevom stranom, pa odigrao za Acostyja koji je preciznim udarcem s 18 metara matirao golmana Slavena Markovića. Pokušavali su domaći nogometaši, imali su nekoliko dobrih akcija u ovom dvoboju, ali nisu zabili gol. "Tko ne zabije, taj dobije", stara je nogometna uzrečica koja se često opravdava. Pokazala se i ovog puta.

Pavičić je sjajno prošao kroz sredinu, nesebično na desnoj strani pronašao Čolaka koji iz blizine bez problema u 38. minuti susreta zabija za 2-0. Slaven Belupo je u 65. minuti smanjio rezultat. Grahovac je nespretnom rekacijom zaustavio nalet Brezovca u svom kaznenom prostoru, a sudac Jović pokazao na kazneni udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

08.04.2018., Koprivnica- 28. kolo Hrvatski telekom Prva liga: Slaven Belupo-HNK Rijeka. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Siguran realizator najstrože kazne bio je Ivanovski . Rijeka se ipak na "plus dva" na semaforu vratila u 78. minuti. Jednu odbijenu loptu najbolje je ispratio Puljić koji je onda preciznim udarcem prevario Markovića za konačnih 3-1.

Treća Rijeka sada ima 53 boda, jedan manje od drugog splitskog Hajduka, a šest manje od vodećeg zagrebačkog Dinama koji od 19 sati gostuje kod Istre 1961, dok je Slaven Belupo je šesti sa 31 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo