RIJEČI TALIJANSKE LEGENDE ODJEKNULE U FIRENCI: / 'Žao mi je Fiorentine, ali želimo Nikolu Kalinića'

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Nikola Kalinić jasno je dao do znanja da želi prijeći u Milan.

5.7.2017.
21:18
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

"Hvala Fiorentini na ove dvije godine i na prilici koju mi je pružila. Znam da me Milan želi i za mene je to velika prilika. Želim napraviti novi korak u karijeri. Svoje razdoblje u Fiorentini smatram završenim. Želim u Milan", kazao je u utorak za ugledni Sky Sports.

LUDI DAN U ITALIJI: Direktor Fiorentine šokirao Kalinića, ali odmah je dobio jasan odgovor

Nije dugo trebalo čekati na reakciju iz Milana. Trener jedne od najuspiješnijih talijanskih i europskih momčadi, nekad poznati nogometaš Vicenzo Montella potvrdio je kako je Milan zainteresiran za usluge hrvatskog napadača, ali ne i da je dogovor pred zaključenjem. Sportski direktor Fiorentine Pantaleo Corvino u utorak je poručio kako ga uopće ne zanima ponuda Milana za Nikolu Kalinića, ali mu je ubrzo stigao odgovor hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

AC Milan's Italian coach Vincenzo Montella looks on during the Italian Serie A football match AC Milan versus Genoa on March 18, 2017 at the San Siro stadium in Milan. / AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA

"Milan i osobno ja volimo Nikolu Kalinića. Ali trenutno važemo nekoliko opcija za pojedine pozicije. I Kalinić je jedna od opcija," rekao je Montella u srijedu na konferenciji za medije pa je dodao:

"Drago mi je što je javno rekao što želi. Žao mi je Fiorentine, ali za nas je to zadovoljstvo. Sve što smo učinili bilo je otvoreno, jako poštujemo Fiorentinu, ali on je igrač koji nam se sviđa i koji je opcija za dovođenje", istaknuo je Montella čije riječi prenosi Footbal Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj priči oko Nikole Kalinića i njegovoj "želji zvanoj Milan", situacija je prilično jasna. I Milan i Kalinić su javno poručili da priželjkuju dogovor, a sada sve zapravo ovisi o Fiorentini. Problem je u pet milijuna eura. Naime, viole traže 30 milijuna, a Milan je spreman platiti 25. Tko zna, možda je to samo trik Rossonera u pregovorima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo