REZULTATI ANKETE NET.HR-A: /

Prognozirali ste neizvjesno finale koje je podijelilo nogometni svijet

Image
Foto: AFP

Tko će pobijediti u večerašnjem velikom finalu Lige prvaka u Cardiffu, odnosno, tko će osvojiti naslov prvaka Europe, bilo je naše pitanje anketi Net.hr-a.

3.6.2017.
14:23
AFP
VOYO logo

Prognozirali ste rasplet finala Lige prvaka. Anketa u kojoj ste glasali započela je u četvrtak, 1. lipnja u 16.42 i trajala je do subote, 3. lipnja i 14.00. U anketi su bila ponuđena tri odgovora. Real Madrid i Juventus, kao klubovi koji su svojim sjajnim partijama u Ligi prvaka izborili nastup u Cardiffu i odgovor - Ne znam.

GLASUJTE U VELIKOJ ANKETI NET.HR-A: Prognozirajte neizvjesno finale koje je podijelilo nogometni svijet

U anketi je sudjelovalo 866 čitatelja, a rezultati su sljedeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da će Juventus osvojiti naslov klupskog prvaka Europe glasalo je 58.78% ili 509 čitatelja. Za Real je dalo glas 35.91%, odnosno za tu je opciju glasovalo 311 čitatelja. Njih tek 17 ili 1,96 % ne zna tko će osvojiti ovaj ugledni nogometni trofej.

Image

Otkako je 1992. godine startala Liga prvaka niti jedan klub nije obranio naslov prvaka. Real Madrid sada ima priliku postati prvi i tako postaviti još jedan rekord. Sa 11 europskih naslova i 14 finala već drži rekorde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus će pak u Cardiffu nastupiti u svom devetom finalu, a lovi treću krunu. Real i Juve ukupno nastupili u čak 22 finala. Bit će to sudar divova koji su ukupno nastupili u čak 22 finala pri čemu su jednom igrali međusobno i to 1998. u Amsterdamu. Pobijedio je Real 1-0 golom Predraga Mijatovića u 66. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo