Okončao glasine /

Reprezentativac stao na kraj glasinama: 'U medijima pričaju o meni, kažu da ću otići, ali još uvijek sam tu'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ovu zimu samo su sekunde dijelile Duju Ćaletu-Cara od prelaska u West Ham, ali to se nije ostvarilo.

12.2.2022.
16:15
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Član hrvatske nogometne reprezentacije i branič francuskog Marseillea, Duje Ćaleta-Car, komentirao je njegov ponovni propali transfer. Ovu zimu samo su sekunde dijelile Ćaletu-Cara od prelaska u West Ham, ali to se nije ostvarilo.

Ćaletu-Cara prije se povezivalo s Liverpoolom, Wolverhamptonom i Southamptonom. Očigledno je kako je naš stop na nišanu mnogih engleskih klubova, ali nikako da se njegov transfer realizira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, West Ham je nudio 14 milijuna funti za stopera. Pokušali su ga dovesti i prošlo ljeto, ali na posudbu, što se nije svidjelo Marseillesu. 

"Svaki prijelazni rok sam uključen. U medijima pričaju o meni, kažu da ću otići, ali još uvijek sam tu. Ponuda može biti, ali tri strane moraju biti suglasne. Iskreno, umoran sam od pričanja o tome," iskreno će Ćaleta-Car.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Marseilleu sam četiri godine, sretan sam što sam ovdje. Da, imao sam zanimljive prilike koje nisam prošao, pa kad dođe trenutak, vidjet ćemo, ali sada ne razmišljam o tome."

Naš reprezentativac dobro bi došao West Hamu. Angelo Ogbonna propušta cijelu sezonu zbog ozljede, a francuski branič Kurt Zouma trenutno je usred skandala zbog zlostavljanja mačke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo