REPREZENTATIVAC POSLAO PORUKU KOJA ĆE SE SVIDJETI NAVIJAČIMA MODRIH: / ' Želim s Dinamom u Ligi prvaka igrati protiv najboljih na svijetu'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Nakon ovog intervjua navijači Dinama mogu biti mirniji

29.7.2019.
17:28
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Napadač zagrebačkog Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković prokometntirao je mogućnost transfera iz Dinama u inozemstvo i rekao kako mu to, barem ne još, nije zanimljiva opcija.

"Ne znam ništa o tome jer to je posao koji radi moj agent i ljudi iz kluba. Uopće me ne zanimaju takve stvari dok ne postanu ozbiljnije i na dođu na razinu više od napisa u novinama. Što se mene tiče, volio bih s Dinamom ući u Ligu prvaka i odmjeriti snage s najboljim momčadima svijeta na Maksimiru", izjavio je Petković u intervjuu za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MUKE ZA BJELICU, RASIPA MU SE EKIPA. MOMČAD NAPUŠTA JOŠ JEDAN IGRAČ KOJEG JE OTKRIO? /

Ako dođe ponuda od 20 milijuna eura...

Image
MUKE ZA BJELICU, RASIPA MU SE EKIPA. MOMČAD NAPUŠTA JOŠ JEDAN IGRAČ KOJEG JE OTKRIO? /

Ako dođe ponuda od 20 milijuna eura...

Prošli tjedan pojavila se priča kako je za Petkovića zainteresiran Dinamo iz Moskve, no sada navijači hrvatskog prvaka mogu odahnuti, u klubu ostaje napadač koji je izvrsno započeo sezonu. Postigao je pogotke u tri uzastopne utakmice, protiv Lokomotive, Saburtala i Slavenu Belupa.

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Bruno Petković

"Ulazak u sezonu je dobar. Jako sam zadovoljan prije svega rezultatima momčadi, a onda i individualnim učinkom. E sada, hoće li na kraju biti velika golgeterska sezona, to ćemo tek vidjeti. Idemo korak po korak, pa gdje nas dovede", rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Dinama Nenad Bjelica izjavio je kako ga neće moći zadržati ako neki klub za njega ponudi 20 milijuna eura.

Ne razmišlja o transferu

"Trener je iskusan čovjek koji je kroz svoju karijeru prošao sve i svašta i naravno da zna procijeniti neke stvari, ali ne bih sada o ciframa dok je sve to u zraku. Ponavljam, koncentriran sam isključivo na Dinamo i Saburtalo", jasan je napadač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima u Dinamu san je igranje Lige prvaka, najelitnijeg europskog klupskog natjecanja za koje Dinamo igra kvalifikacije i u koje nije lagano ući.

'Imamo domet za velike stvari'

Pretković je siguran da njegova se momčad može plasirati u LP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da se može, ali treba se puno stvari poklopiti. Od kvalitete forme, atmosfere, pa i malo sreće. Optimizam temeljim na onome što je bilo lani u skupini Europske lige. Mislim da imamo domet za velike stvari, na nama jest da ih ostvarimo", zaključio je.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo