'REBIĆ SVAKIM GOLOM POSTAJE SVE VEĆI PROBLEM ZA BOBANA': / Talijani otkrili tamnu stranu priče uspjeha Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Rebić je još uvijek pod ugovorom s njemačkim klubom Eintrachtom, a u Milanu je na dvogodišnjoj posudbi

19.2.2020.
15:24
Profimedia
VOYO logo

Ante Rebić je hit igrač u talijanskoj Serie A. hrvatski reprezentativac nazabijao se ove zime i postao najvažniji igrač u preporodu Milana.

Ugledni talijanski sportski medij La Gazzetta dello Sport pozabavila se Rebićevim slučajem u svom tiskanom izdanju, ali i upozorila na neke od problema koji bi se mogli stvoriti za Zvonimira Bobana i upravu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako navode novinari Gazzette, Rebić svakim svojim golom postaje sve veći problem za Bobana i Maldinija koji će ga eventualno morati otkupiti ako ga žele zadržati u svojim redovima.

SIMEONEA PITALI O JUNAKU SUSRETA, ON GOVORIO O VRSALJKU: Ovako je trener Atletica odao počast sjajnom Vatrenom

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena mu raste

Rebić je još uvijek pod ugovorom s njemačkim klubom Eintrachtom, a u Milanu je na dvogodišnjoj posudbi. Iako su ga se na kraju prvog dijela sezone htjeli riješiti jer je bio, kako kažu Talijani, “misteroizan igrač“, Rebić je dolaskom novog trenera Piolija i uz pomoć Zlatana Ibrahimovića – eksplodirao.

No cijena mu raste i Milan mora povući potez i otkupiti ga. Trenutno vrijedi 40 milijuna eura, a interesa ima i Frankfurt koji sad ima pravo tražiti za njega velik novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo