NEMAJU VREMENA ZA REPKU: / Modrić i Kovačić preskaču pripreme za EURO?!

Image

Ante Čačić slaže program priprema za Europsko prvenstvo u Francuskoj. Prema odluci izbornika hrvatske reprezentacije, neće svi igrači biti u istom statusu. Vatreni će se okupiti 20.

25.4.2016.
20:19
VOYO logo

Uđe li madridski Real u finale Lige prvaka 28. svibnja u Milanu, Luka Modrić i Mateo Kovačić preskočit će kompletne pripreme za Francusku!

'Želim im da osvoje naslov'

"Naravno da je to problem, ali s druge strane, oni će biti u natjecateljskom ritmu gotovo bez prekida. Sigurno je da će ih Real osvježiti uoči tog finala. Bude li tako, želim im da osvoje naslov europskog prvaka, bilo bi to sjajno za njihovo raspoloženje koje bi se prenijelo u reprezentaciju", kazao je hrvatski izbornik Ante Čačić za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon mogućeg finala na San Siru, Kovačić i Modrić dobili bi nekoliko slobodnih dana, a ostatku reprezentacije priključili bi se tek u posljednjoj fazi priprema u Rovinju.

Protiv Moldavije i San Marina

Pripreme za EURO trajat će dva tjedna. Od 23. do 27. svibnja momčad će biti u Svetom Martinu na Muri, a posljednjeg dana priprema igrat će protiv Moldavije u Koprivnici. Za Rovinj se kreće 29. svibnja, da bi 4. lipnja igrali na Rujevici protiv San Marina. Polazak za Francusku određen je 7. lipnja, a prva utakmica na Europskom prvenstvu, s Turcima, na rasporedu je 12. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo