i atletico pokazao pravo lice / Real uz pogodak Modrića demolirao Osasunu: Barcelona na Camp Nou poražena od novaka u ligi

Luka Modrić postigao je pogodak u uvjerljivoj 5-2 pobjedi Reala nad Osasunom, a pravo lice konačno su pokazali i nogometaši Diega Simeonea, dok je Barcelonu na Camp Nou šokirao novopečeni prvoligaš

11.9.2016.
11:34
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić bio je strijelac za madridski Real koji je u susretu 3. kola španjolskog prvenstva na svom Santiago Bernabeu svladao Osasunu sa 5-2 (3-0).

Modrić je postigao pogodak za 5-0 u 62. minuti preciznim udarcem sa 20-ak metara, pa odmah potom bio zamijenjen. Drugi hrvatski reprezentativac u sastavu Reala Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Real je poveo već u 6. minuti preko Cristiana Ronalda kojemu je ovo bila prva utakmica u novoj sezoni i dvomjesečne pauze zbog ozljede mišića koju je zadobio u finalu EURA, da bi pitanje pobjednika bilo riješeno u završnici prvog poluvremena kada su Danilo (40) i Sergio Ramos (45+1) pogodili za povećanje prednosti na 3-0. Pepe (56) je zabio za 4-0 prije no što se u strijelce upisao i Modrić. Gosti iz Pamplone u do kraja utakmice uspjeli ublažiti poraz golovima Oriola Riere (64) i Davida Garcije (78).

Real je sada vodeći na ljestvici s maksimalnih devet bodova, tri više od Las Palmasa i Barcelone koji će svoje dvoboje 3. kola igrati kasnije u subotu, dok je Osasuna 17. s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico konačno pokazao pravo lice, Vrsaljko još bez nastupa

U prvoj utakmici subotnjeg programa madridski Atletico je kao gost u Vigu deklasirao domaću Celtu sa 4-0 (0-0). Strijelci su bili Koke (53), Antoine Griezmann (73, 80) i Angel Correa (89), a hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko nije igrao za Atletico. Nogometaši Diega Simeonea tako su konačno pokazali pravo lice, nakon što su u prva dva kola protiv novopečenih prvoligaša, Alavesa i Leganesa, osvojili tek dva boda. Atletico je sada četvrti sa pet bodova, dok je Celta na dnu bez ijednog boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barca ne može bez Messija i Suareza

Momčad Alavesa priredila je senzaciju u španjolskom nogometnom prvenstvu svladavši u subotu u 3. kolu aktualnog prvaka Barcelonu na njezinom Camp Nou s 2-1 (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alaves je prošle godine bio drugoligaš, a do druge pobjede u povijesti na velebnom stadionu u Barceloni momčad pod vodstvom Argentinca Mauricija Pellegrina stigla je pogocima Deyversona (39) i Ibaija (64). Jedini strijelac za domaće bio je Mathieu (46) koji je nedugo nakon izjednačujućeg pogotka imao čistu priliku za vodstvo Katalonaca.

Trener Barcelone Luis Enrique postavio je momčad bez Lionela Messija i Luisa Suareza. Argentinca je uveo u 60. minuti, a Urugvajca šest minuta poslije, ali mu to nije donijelo željeni efekt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Barcelonu koja je ovim porazom pala na četvrto mjesto sa šest bodova, iza vodećeg Real Madrida sa 9, Seville (7) i Las Palmasa (6). Alaves se neočekivanom, prvom pobjedom u sezoni probio na sedmo mjesto s pet bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo