Uf! Modrić i Real ovim nikako ne mogu biti zadovoljni!

Poznati su parovi osmine finala Lige prvaka. Ždrijeb nije mazio dva španjolska velikana, Modrićev Real će na svom Bernabeu ugostiti veliki Manchester United, dok će Barcelona na noge Milanu.

20.12.2012.
8:43
VOYO logo

Kao drugoplasirana momčad skupine, Real Madrid je bio osuđen da će izvući jednog od pobjednika, a kuglica je htjela da to bude Manchester United. Zanimljivo, u povijesti europskih klupskih natjecanja Real Madrid je u tri od četiri ogleda s Unitedom izašao kao pobjednik. Drugi najzanimljiviji par je susret Arsenala i Bayern Münchena. Bavarci, gledamo li povijest međusobnih duela, u susret ulaze s blagom psihološkom prednošću s obzirom da su u četiri dosadašnja susreta upisali dvije pobjede, te po jedan remi i poraz. Prema mnogima najveći favorit za osvajanje Lige prvaka, Barcelona, izvukao je talijanskog vice-prvaka Milana u osmini finala. Ukrajinski Šahtar za koji nastupaju dvojica hrvatskih reprezentativaca, Darijo Srna i Eduardo da Silva, igrat će u osmini finala protiv aktualnog njemačkog prvaka - Borussije Dortmund.

Spomenimo i da su ostali parovi Lige prvaka Galatasaray i Schalke 04, Celtic i Juventus, Valencia i PSG, te Porto i Malaga. Prvi susreti osmine finala igraju se između 12. i 20. veljače 2013. godine, dok su uzvrati na rasporedu između 5. i 13. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray - Schalke 04

Celtic - Juventus

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal - Bayern

Šahtar - Dortmund

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan - Barcelona

Real Madrid - Manchester United

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia - PSG

Porto - Malaga

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo