Modrić vrlo dobar / Real svladao Barcelonu u El Clasicu i izborio finale Super Kupa, Modrić igrao do 82. minute

Image
Foto: AP Images

U nogometnom klasiku, derbiju između Barcelone i Reak Madrida, Kraljevski klub pobijedio je s rezultatom od 3-2 i izborio finale Super Kupa.

13.1.2022.
8:54
AP Images
VOYO logo

Novi derbi između Barcelone i Real Madrida nije uskratio ljubitelje nogometa uzbuđenja. Nogometaši Kraljevskog kluba pobijedili su u produžetku s rezultatom od 3-2, a najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić igrao je do 82. minute.

Prvi pogodak na utakmici zabio je Vinicius Jr., a za Barcelonu je izjednačio nizozemski napadač Luuk de Jong u 41. minuti. Karim Benzema donio je novo vodstvo Realu u 72. minuti, ali mladi Ansu Fati donio je Barceloni novo izjednačenje u 83. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S rezultatom od 2-2. utakmica je otišla u produžetke. Pobjedu Realu donio je Federico Valverde pogotkom u 98. minuti. 23-godišnji Španjolski veznjak ušao je u igru u 82. minuti umjesto našeg Luke Modrića, a svoje minute dobro je iskoristio.

Luka Modrić imao je vrlo dobar nastup, ali u veznom redu Reala najistaknuti bio je brazilski zadnji vezni, Casemiro, koji je imao spektakularnu utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real će za trofej španjolskog Super Kupa igrati protiv pobjednika Atletico Madrida i Athletica, koji svoju polufinalnu utakmicu igraju danas u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo