VIDEO: / I bez Ronalda, Modrić i društvo 'pomeli' Sociedad

Nogometaši Real Madrida uspješno su prošli teško gostovanje kod Real Sociedada i vratili se na identičan zaostatak kakav su imali za Atleticom i Barcelonom i uoči 32. kola.

5.4.2014.
22:02
VOYO logo

Bez Cristiana Ronalda koji se oporavlja od lakše ozljede, Madriđani su u San Sebastianu slavili s 4:0, pa šest kola prije kraja natjecanja u Primeri i dalje imaju tri boda manje od Atletica i dva od Barcelone.

Real Madrid je pomalo sretno zabio prva dva gola na Anoeti iako se ne može reći da i dotad nije bio bolji. Povela je Ancelottijeva momčad u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Karim Benzema je pucao iskosa s lijeve strane, a domaći je vratar Claudio Bravo odbio loptu točno na nogu Asiera Illarramendija koji se tako upisao u strijelce protiv kluba u kojem je počeo karijeru i iz kojeg je prošlo ljeto došao na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku su okvir domaćeg gola pogađali Sergio Ramos i Benzema, a onda je u 66. minuti ogromnu pogrešku napravio golman Baska i priči je bio kraj. Bravo je pogriješio pri ispucavanju lopte, poslavši je točno u noge Garethu Baleu koji nije oklijevao. Opalio je s 30-ak metara i pogodio nebranjenu mrežu za 2:0. Na 3:0 je povećao Pepe u 85. minuti. Nakon nabacivanja iz kornera Ramos je glavom spustio loptu portugalskom braniču kojem nije bilo teško zabiti iz blizine. Konačnih je 4:0 tri minute kasnije postavio Alvaro Morata na asistenciju Angela di Marije.

https://vine.co/v/MidXg7DdetZ/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo za kraj da je naš Luka Modrić odigrao cijelu utakmicu za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo