REAL PRIPREMA SENZACIONALAN TRANSFER: / Madriđani kradu Mourinhu najveću zvijezdu?

Image
Foto: AFP

Pogba ima ugovor do 2021. godine pa je pred Realom težak zadatak.

16.2.2018.
8:58
AFP
VOYO logo

Real Madrid će na ljeto krenuti po Paula Pogbu, ekskluzivna je priča koju je u petak objavio poznati engleski tabloid The Sun. Kao što je poznato Španjolci su veznjaka željeli i prije dvije godine, ali tada je Manchester United bio uspješniji i za tada rekordnu odštetu doveo ga na Old Trafford.

Sukob s Mourinhom

Međutim, sada vodstvo Rela navodno sprema nemoralnu ponudi u vidu 135 milijuna eura. U Madridu, piše The Sun, prate situaciju u Unitedu nakon što je Jose Mourinho u posljednjih nekoliko utakmica vadio Pogbu iz igre zbog čega je dvojac navodno ušao u sukob.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ga je izvadio iz igre tijekom derbija s Tottenhamom, dok nije bio u sastavu s Huddersfieldom. Nakon toga je ranije završio i susret s Newcastleom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogba ima ugovor do 2021. godine pa je pred Realom težak zadatak jer će morati uvjeriti igrača da napusti sadašnji klub nakon samo dvije godine i prijeđe na Santiago Bernabeu. Nešto će se pitati i čelnike Uniteda, no i u prošlosti su znali prodavati megazvijezde nakon samo jedne sezone. Poput Angela di Marije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo