Dobra partija Halilovića / Real Madrid izgubio od Atletica, Ronaldo okrivio suigrače: 'Ne kažem da suigrači nisu dobri, ali...'

Image
Foto: AP Images

Cristiano Ronaldo je nakon poraza od Atletica našao alibi te tako okrivio svoje suigrače

27.2.2016.
20:49
AP Images
VOYO logo

U derbiju 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva madridski Atletico je u subotu kao gost na Santiago Bernabeu svladao gradskog suparnika Reala sa 1-0, a jedini gol na utakmici postigao je Antoine Griezmann u 53. minuti.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi "kraljevskog" kluba koji je ovim porazom ostao treći sa 54 boda. Drugi Atletico sada ima 58 bodova, dok je na vrhu Barcelona sa 63 boda i utakmicom manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Cristiano Ronaldo je za poraz okrivio svoje suigrače.

"Teško je osvojiti natjecanje koje traje ovako dugo ako momčad ne daje sve od sebe. Da su svi igrali dobro kao ja - možda bi i bili prvi na ljestvici. Ne želim umanjivati ničiji značaj i reći da Mateo Kovačić, Jese, Lucas nisu dobri, ali... Volim igrati sa Karimom Benzemom, Garethom Baleom, Marcelom i ne želim reći da drugi nisu dobri", rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Međutim, po onome što novinari pišu ja igram očajno. No brojevi i statistika ne lažu", kazao je samouvjereni Kiki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra partija Halilovića u porazu Sportinga

Halilovićev Sporting Gijon je kod kuće izgubio od Espanyola sa 2-4. Sporting poveo u 20. minuti golom Carlosa Castra, a gosti su do poluvremena poravnali na 1-1. U nastavku preokret, Gerard Moreno u 48. i 58. minuti pogađa za vodstvo Espanyola 3-1. Hrvatski veznjak Alen Halilović ušao je u igru u 57. minuti, a u 62. je izborio slobodni udarac iz kojeg je Carlos Castro smanjio na 2-3. No, na kraju je ipak slavio Espanyol sa 4-2, i to autogolom Luisa Hernandeza u 80. minuti.  

Halilović je u dva navrata dobro uposlio suigrača Jorgea Meru, čiji su udarci glavom u 71. i 79. minuti bili neprecizni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sporting Gijon je u zoni ispadanja, na 18. mjestu sa 24 boda, koliko ima i Las Palmas na 17. mjestu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo