RAZOTKRIVENI MODRIĆEVI PLANOVI: / Španjolci objavili što je Vatrenom glavni cilj iduće sezone i gdje se vidi nakon toga

Image

Tek što je potpisao novi jednogodišnji ugovor počelo se nagađati o tome što će biti nakon isteka istog

26.5.2021.
11:33
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije LukaModrić (35) potpisao je u utorak novi jednogodišnji ugovor s Realom iz Madrida, odnosno do 30. lipnja 2022.

“Ovo mi puno znači, ispunjava me ponosom. To znači da ću ovdje igrati deset godina, što nisam očekivao jer sam imao 27 godina kad sam stigao i ogromni su zahtjevi u ovom klubu ako želite zaslužiti da ostanete. Nema ništa bolje nego biti igrač Real Madrida, igrati na Santiago Bernabeu… nema ništa bolje. Svi žele doći ovdje. Uvijek se sjetim kako je bilo teško doći ovdje i htio sam uspjeti bez obzira na sve”, rekao je Modrić z Realovu TV pa progovorio o najvećim uspjesima u dresu Kraljevskog kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno je lijepih trenutaka – osvajanje La Decime, desetog naslova u Ligi prvaka, i osvajanje duple krune 2016./17. je bilo sjajno. 2018. godina je bila nevjerojatna na osobnoj razini, a finale Lige prvaka u kojemu sam najviše uživao bilo je u Cardiffu 2017. Ono što smo napravili u ovih devet godina je neponovljivo. Kada vidite četiri naslova Lige prvaka, da budem iskren, nisam to očekivao.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A prema onome što javlja španjolski ABC Modrić navodno ima planove i nakon iduće sezone. Naime, tvrde kako mu je cilj iduće sezone zaraditi još jedan jednogodišnji ugovor i nastaviti igrati i s 37 godina te se potom umiroviti u dresu Madrida. Također, dodaju kako namjerava ostati u klubu i kad ode u igračku mirovinu.

Modrić je na poziciji veznog igrača odigrao 391 utakmicu i zabio 28 golova od kada je došao u Real Madrid u kolovozu 2012. iz londonskog Tottenhama. U bijelom dresu Kraljevskog kluba osvojio je 17 trofeja, od čega četiri Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Desetku Real Madrida idući mjesec čeka Europsko prvenstvo s reprezentacijom Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo