Otkriveno zašto su Modrić i društvo ostali u mraku!

24.9.2012.
9:09
VOYO logo

Utakmica je u nedjelju najprije odgođena, a potom i otkazana zbog problema sa stadionskom rasvjetom, te prebačena na ponedjeljak navečer. Prema napisima u španjolskim medijima, kablove su oštetili domaći navijači iziritirani povišenim cijenama ulaznica za dvoboj s Realom.

"Žice su bile posve prerezane i nismo imali nikakvih izgleda. Saboteri su se popeli na krov tribine, kamo je pristup vrlo otežan. Ne mogu vjerovati da su nam vlastiti navijači uništili dvoboj s Real Madridom zbog cijene ulaznica", izjavio je predsjednik Raya Raul Martin Presa nastavivši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalosni smo zbog toga. Ovo je neoprostivo. Nadam se da shvaćaju da to ne možemo tolerirati i da je ovo bio vandaliski čin. Trenutačno ne znamo kolika je šteta, a sigurnosne nam kamere neće moći pomoći pri otkrivanju počinitelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, trener Reala Jose Mourinho zatražio je da se odgođena utakmica s Rayo Vallecanom odigra za dnevnog svjetla, s početkom u 17 sati. Iz kluba su stali iza zamisli svog trenera, što je i potvrdio sportski direktor momčadi Miguel Pardeza.

"S obzirom na stisnuti raspored, tako bi uistinu bilo najbolje. Čak i da nije tako, riječ je o želji našeg trenera i mi ga podržavamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Reala se boje da organizatori utakmice, madridski prvoligaš Rayo Vallecano, neće uspjeti osigurati uvjete za odigravanje utakmice niti sutra navečer: netko je fizički oštetio odnosno prerezao strujne kabele do reflektora ostavivši time u mraku dio travnjaka ispod glavne tribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćinima se, međutim, Mourinhova ideja nikako ne sviđa:

"Odbijamo mogućnost igrati u 17 sati. Ako tako rano počnemo, nitko od navijača neće moći doći na utakmicu. Ne želimo ovakvu utakmicu igrati pred praznim tribinama", rekao je trener Rayo Vallecana Paco Jemez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo