RASPAD SISTEMA U JUVENTUSU NAKON ISPADANJA IZ LIGE PRVAKA: / Nakon otkaza treneru, odlazi pet igrača i glavni operativac kluba

Image
Foto: Profimedia

Sarri nije jedini koji bi uskoro mogao napustiti klub

8.8.2020.
17:20
Profimedia
VOYO logo

Talijanski prvak Juventus smijenio je trenera Maurizia Sarrija nakon sinoćnjeg ispadanja iz Lige prvaka u osmini finala, javljaju talijanski mediji u subotu. Juventus je osvojio naslov talijanskog prvaka devetu godinu zaredom, ali je eliminiran iz Lige prvaka sinoć u osmini finala. Prvu utakmicu osmine finala Lyon je dobio 1-0, a iako je u uzvratu Juventus s 2-1 pobijedio Olympique Lyonnais, ispao je jer je francuski klub postigao pogodak u gostima.

"Corriere dello Sport" i Sky su objavili da je 61-godišnji trener smijenjen što je potvrdilo višednevna nagađanja. "Maurizio Sarri je smijenjen, i to samo što nije postalo službeno", piše "Gazzetta dello Sport" na svojim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Maurizio Sarri (Juventus F.C.) during the match Juventus v Parma, of Serie A, date 20. 2019-2020 season. Allianz Stadium. Turin, Italia, 19 Jan 2020., Image: 493643741, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, France and The Netherlands ***, Model Release: no, Credit line: pressinphoto / ddp USA / Profimedia

Masovni odlasci

Međutim, Sarri nije jedini koji bi uskoro mogao napustiti klub. Naime, Talijani pišu kako bi za njim mogao otići i čovjek koji ga je doveo, sportski direktor Fabio Paratici. Baš njega mnogi kroničari Juventusa vide kao glavnog krivca za trenutno stanje u klubu. Spočitavaju mu da nije obavio dobar posao kada su u pitanju pojačanja jer igrače koje je dovodio baš i nisu odgovarali sustavu Maurizija Sarrija.

Nadalje, pišu Talijani i kako Juventus već sprema listu za odstrijel te da bi uskoro čak petorica igrača mogla napustiti klub. Na listi su Daniele Rugani, Mattia De Sciglio, Sami Khedira, Gonzalo Higuain i Federico Bernardeschi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo