RAMOS BRUTALNO ISKREN O REALOVOJ SEZONI: / Kapetan Madrida posuo se pepelom i odgovorio na pitanja koja zanimaju navijače

Image
Foto: AFP

Real Madrid je s tri domaća poraza u potpunosti upropastio sezonu, a na kritike medija i navijača odgovorio je kapetan Sergio Ramos

11.3.2019.
14:48
AFP
VOYO logo

Real Madrid je u jednom tjednu izgubio sve i to sve na domaćem terenu. Prvo je izbačen iz Kupa i utrke za prvakom u prvenstvu nakon dva poraza od Barcelone (0-3, 0-1), a onda ga je Ajax izbacio iz Lige prvaka (1-4).

Sezona je tako za Madrid praktički gotova, a svakako je riječ o jednoj od najlošijih u posljednjih nekoliko godina. Madrid je u posljednjih 10 godina osvojio tek dvije domaće titule, ali je razmazio navijače s četiri europske krune u posljednjih pet godina (i tri u nizu od 2016.). Nakon loših rezultata, javno se oglasio i kapetan kluba – Sergio Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos je na svom Twitter profilu preuzeo odgovornost za poraze i potpuno iskreno analizirao lošu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi nogometaši volimo govoriti na terenu, ali ova sezona je za nas bila rezultatski loša. Ne bježim od toga da su rezultati u posljednje vrijeme bili katastrofalni – nitko u ovoj momčadi se ne skriva. Mi igrači smo odgovorni za rezultate – a ja, kao kapetan, sam najodgovorniji", napisao je Ramos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ramos je nakon toga na svom Twitteru bacio svjetlo na pitanja koja su kružila medijima u Španjolskoj – o namjernom žutom kartonu s utakmice u Amsterdamu koji ga je izbacio iz momčadi za uzvrat, o navodnom sukobu s Marcelom i o tome zašto je snimao dokumentarac o sebi dok je Madrid gubio od Ajaxa na Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo