HUMANITARNA AKCIJA / Španjolci prodaju dresove svih igrača, jedan od najtraženijih je onaj od Ivana Rakitića

Image
Foto: Profimedia

Iz španjolske La Lige objavili su da su ovako skupili sto tisuća eura koje će transferirati na otok La Palmu, gdje je nedavno eruptirao vulkan

27.10.2021.
16:17
Profimedia
VOYO logo

Organizator španjolskog nogometnog prvenstva La Liga prodaje na dražbi dresove svih igrača kako bi pomogla spaljenom kanarskom otoku La Palmi, a dres hrvatskog igrača Ivana Rakitića trenutačno drži jednu od najviših cijena.

Image
ŽESTOKO RASPALILI PO HRVATU /

Španjolci popljuvali Rakitića: 'Drugi igrači se muče zbog njega'

Image
ŽESTOKO RASPALILI PO HRVATU /

Španjolci popljuvali Rakitića: 'Drugi igrači se muče zbog njega'

Potpisani Rakitićev dres s utakmice njegove Seville i Celte postigao je cijenu od 525 eura, sedam dana prije isteka roka za slanje ponude, pokazuje internetska stranica Match Worn Shirt na kojoj se stavljaju ponude. To je najskuplji dres Seville, trećeplasirane momčadi španjolskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skuplji dresovi su četvorice igrača iz Barcelone s utakmice protiv Valencije - Memphisa Depaya (2.600 eura), Frenkija de Jonga (1.165), Gerarda Piquea (1.150) i Sergija Busquetsa (549), te trojca iz Atletica sa susreta s Real Sociedadom - Antoinea Griezmanna (825), Luisa Suáreza (600) i Joao Felixa (575).

Skuili već oko 100.000 eura

Dresovi Real Madrida, među kojima i onaj Luke Modrića, krenut će u prodaju u srijedu kasno navečer nakon utakmice s Osasunom. Osasunin napadač Ante Budimir se oporavio nakon ozljede duge gotovo dva mjeseca pa će se i njegov dres naći na dražbi nađe li se u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Liga je izvijestila kako je na ovaj način skupila 100.000 eura koji će biti transferirani na kanarski otok La Palmu gdje je eruptirao vulkan 19. rujna. Uzavrela lava koja se nastavlja slijevati s vrha prisilila je više od 6.000 ljudi na napuštanje domova. Premda nitko nije poginuo niti je ozlijeđen, vulkan je uzrokovao veliku materijalnu štetu. Rastaljeno kamenje prekrilo je područje od 890 hektara i uništilo više od 2.100 nastambi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo