RAKITIĆ SE PRISJETIO NAJVEĆEG TRENUTKA KARIJERE: /

'Bila je to spektakularna večer, savršena noć za mene'

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Uoči prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka između Juventusa i Barcelone, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić prisjetio se okršaja istih klubova u finalu prije dvije godine.

11.4.2017.
14:32
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

U velikom okršaju na berlinskom Olimpijskom stadionu Barcelona je slavila s 3-1, a prvi pogodak za katalonskog diva postigao je upravo Rakitić već u četvrtoj minuti.

SVIJET IŠČEKUJE SUDAR DIVOVA U TORINU: ‘Kad bi barem Juventus odmarao Higuaina, Mandžukića i Dybalu’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dolazi trenutak istine'

"Bila jer to savršena utakmica, spektakularna večer. Osvojili smo naslov, zabio sam prvi gol, bila je to savršena noć za mene", izjavio je Rakitić za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je naš nogometaš da njega i suigrače čeka jako težak posao protiv Juventusa koji je na pragu šestog uzastopnog naslova u Italiji, a ove je sezone u osam utakmica u Ligi prvaka primio samo dva gola.

"Dolazi trenutak istine, najvažniji, najteži, a istovremeno i najljepši. Moramo ponuditi najbolju verziju sebe, ali to nije lako kad igraš svaka tri dana. U nama ima toliko želje i entuzijazma da dođemo na vrh, želimo pobjede u svim utakmicama koje su nam preostale. Juventusovi nogometaši imaju puno iskustva i u svakom trenutku znaju što treba raditi. Već godinama su talijanski prvaci, morat ćemo biti na 100 posto protiv njih", dodao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo