RAKITIĆ PROGOVORIO O ODNOSU S MESSIJEM I SUAREZOM: / Riječi Vatrenog zaintrigirat će brojne poklonike Barce

Image
Foto: AFP

Vatreni je s njima šest godina dijelio svlačionicu

18.9.2020.
10:08
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac IvanRakitić prvi je nogometaš Barcelone koji je napustio Camp Nou otkako je klupu preuzeo Ronald Koeman. Nakon šest godina u dresu katalanskog velikana vratio se u Sevillu. Veznjak je sada odlučio u razgovoru za El Desmarque progovoriti o odnosu s LionelomMessijem i LuisomSuarezom, dvojicom igrača s kojima se navodno nikada nije dobro slagao.

"Rekao sam svoju stranu priče. Nikada nismo bili najbolji prijatelji. Teško je sa svima u svlačionici biti blizak jer je tu 23 ili 24 igrača. Moji najbliži prijatelji u Barceloni bili su Iniesta, Ter Stegen, Boateng i Junior Firpo u posljednjoj sezoni. Međutim, poštujem ih obojicu. Bili su moji suigrači šest godina i jako važni igrači. Za vrijeme lockdowna svi smo bili jako bliski i zahvalan sam im kako su me tretirali tijekom godina", kazao je Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Barcelona's Uruguayan forward Luis Suarez (2R) celebrates his goal with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (2L) during the Spanish league football match between FC Barcelona and Club Atletico de Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona on April 6, 2019. (Photo by PAU BARRENA / AFP)

O drami

Progovorio je i o drami oko Messija.

"Iznimno ga poštujem. On je najbolji u povijesti i zaslužio je da se na njega u klubu drugačije gleda. Drago mi je da je odlučio ostati. Sretan sam zbog njega , Barcelone i La Lige što ostaje. S Leom je sve to posebnije i drugačije. Uvjeren sam da će nastaviti davati sve od sebe za klub", dodao je te se osvrnuo na potencijalni Suarezov transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morate poštivati odluku trenera i kluba. Ne morate se slagati s njom, ali je treba poštivati. Ja bih ga volio nastaviti gledati u Barceloni i igrati protiv njega. On je za mene jedan od najboljih napadača na svijetu. Njegove brojke su impresivne. Uvijek bih ga rado imao u svojoj momčadi i njegov odlazak bit će ogroman gubitak za Barcelonu i la Ligu. On je sjajan momak i želim mu sve najbolje", kazao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo