RAKITIĆ POSTAJE KAPETAN BARCELONE? / 'Hrvat je jedan od glavnih kandidata, posjeduje sve što je potrebno'

Image
Foto: AFP

Rakitić je u Barcelonu stigao 2014. godine i do sada je s klubom osvojio devet trofeja.

26.3.2018.
11:17
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić kandidata je za jednog od kapetana Barcelone. Naime, odlaskom Javiera Mascherana u Kinu ostalo je jedno upražnjeno mjesto, a Marca navodi da će klub na ljeto odlučiti tko će uz Andreasa Inisteu, Lionela Messija i Sergija Busquetsa biti četvrti kapetan.

Postoji i mogućnost da će Barcelona morati imenovati dvojicu novih kapetana ako Inesta na kraju sezone odluči napustiti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Karizma, poštovanje ostalih igrač te osobnost su karakteristike koje su uzimaju u obzir uoči glasovanja. Nekoliko je kandidata za Mascheranovo mjesto. Najizgledniji su Gerarad Pique i Ivan Rakitić", pišu i nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Španjolski branič već djeluje poput kapetana, iskusan je i predan Barceloni. Ne boji se govoriti što misli, a upravo to ga je možda i koštalo da ranije službeno ponese traku. Rakitić je puno zrelija opcija. Bio je kapetan Seville i reprezentacije i predvodi listu na kojoj se još nalaze Luis Suarez, Jordi Alba i Marc-Andre ter Stegen", završava tekst.

Rakitić je u Barcelonu stigao 2014. godine i do sada je s klubom osvojio devet trofeja, među kojima su dva naslova španjolskog prvaka i Liga prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo