RAKITIĆ POPUT MANDŽUKIĆA: / Vatrenom stigla ponuda koju nikako nije mogao prihvatiti, veznjak poslao jasnu poruku

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, SIPA USA

Dvojac ovo ljeto želi čim prije zaboraviti

25.9.2019.
9:28
Profimedia, Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Dvojicu hrvatskih nogometaša, MarijaMandžukić i IvanaRakitića, ovog je ljeta snašla gotovo identična situacija. Postali su nepoželjni u svojim klubovima. Razlika je u tome što se Mandžukićeva situacija u potpunosti promijenila malo više od mjesec dana nakon što mu je Juve dao novi ugovor. Nije računao na to da će Max Allegri dobiti otkaz i da će na klupu doći Maurizio Sarri, čovjek koji mu je odmah dao do znanja da nije u njegovim planovima.

Čekaju siječanj

Rakitić je, s druge strane, godinu dana vodio pregovore s Barcom oko obnove ugovora, ali iz kluba su ga odbili. I on je kao i Mandžukić bio neizostavan član udarne postave, a ove sezone skuplja mrvice. Obojica su postala nepoželjni u svojim klubovima i milimetri su ih dijelili od transfera. Na kraju su ostali i vjerojatno će u siječnju opet biti govora o njihovim odlascima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Alamy

Mario Mandžukić

Ovih se dana dosta pisalo da bi Mandžukić do kraja mjeseca mogao otići u Katar. Tamo prijelazni rok traje do 30. rujna, a interes za Hrvata pokazala su dva kluba. Prema posljednjim informacija bivšem Vatrenom nisu se svidjeli uvjeti i odlučio je ostati te u siječnju potražiti novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je, pak, procurila informacija da je i Rakitić odbio ponudu iz Katra. Calciomercato navodi da Vatreni želi i dalje igrati i najjačim europskim ligama.

S obzirom na to da je ljetos bio blizu Juventusa lako bi mogao tamo završiti u siječnju. Baš u vrijeme kad bi Mandžukić trebao otići. Osim ako obojica u nekom ludom preokretu završe u Manchester Unitedu, klubu na čijem su se popisu želja već bili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo