RAKITIĆ POJASNIO NOVINARU TKO JE PROSINEČKI: / Među top pet suigrača uvrstio Hrvata-nije Modrić! 'Opet bih volio odigrati tu utakmicu'

Image
Foto: Screenshot

Posljednjih dana Vatreni je dosta aktivan što na društvenim mrežama što u medijima

15.4.2020.
10:27
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac IvanRakitić dao je veliki intervju za popularnu nizozemsku stranicu 433. U njemu je govorio o tome kako provodi dane u samoizolaciji i o mnogim drugim zanimljivim temama.

Image
BARCELONA PRIJETI RAKITIĆU: /

Katalonci otkrili što će mu se dogoditi ako ostane na Camp Nou i iduće sezone

Image
BARCELONA PRIJETI RAKITIĆU: /

Katalonci otkrili što će mu se dogoditi ako ostane na Camp Nou i iduće sezone

“Koja mi je najdraža nogometna uspomena? Imam sreće jer ih imamo punu. Prvi dan u Baselu je bio poseban za mene i osvajanje švicarskog Kupa. Nakon toga osvajanje trofeja sa Sevillom. Zatim osvajanje svega s Barcelonom i na kraju veliko ljeto u Rusiji. Imam puno sjajnih uspomena”, kazao je Rakitić. Potom je upitan koju bi utakmicu volio opet odigrati kada bi mogao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Finale u Moskvi. Možda bih također promijenio suca. Možda bih igrao bez njih”, našalio se. Onda je uslijedio pitanje o idolu iz djetinjstva.

Ne zna tko je Prosinečki

“Robert Prosinečki”, ispalio je Raketa, a novinar je priznao da ne zna tko je to pa mu je Vareni pojasnio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrao je za Sevillu, Barcelonu i Real Madrid. Nevjerojatan igrač, ali nije imao sreće s ozljedama. Sigurno je jedan od najboljih igrača u povijesti Hrvatske”, rekao je Rakitić.

Nakon toga nabrojao je pet najboljih igrača s kojima je igrao. Među njih nije uvrstio Luku Modrića. Doduše tamo je uvrstio igrače s kojima dijeli ili je dijelio klupsku svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lako je započeti s Lionelom Messijem. Zatim Neymar. Lako je igrati s njima u momčadi. Nakon toga Kanoute, Raul i odabrat ću jednog iz Basela - Mladen Petrića”, rekao je veznjak.

Posljednjih dana, inače, u medijima se spominje njegov povratak u Sevillu, gdje je igrao od siječnja 2011. do lipnja 2014. i u posljednjoj sezoni bio kapetan prilikom osvajanja Europske lige. Dužnosnici Seville su prije nekoliko mjeseci govorili da nemaju novca za njegov povratak, no nisu skrivali da bi ga voljeli opet vidjeti u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo