LEGENDARNI VATRENI JE HIT / Rakitić nakon spektakularnog gola postao top-tema u Španjolskoj. Oduševio je izjavom, a pogledajte što pišu o njemu

Image

Kapetan Seville Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Sevillu, i odigrao je fantastično

19.12.2021.
10:09
VOYO logo

U derbiju 18. kola španjolske La Lige Sevilla je na svom stadionu Sanchez Pizjuan svladala Atletico Madrid sa 2-1 (1-1), a prekrasan vodeći pogodak za domaću momčad postigao je kapetan Ivan Rakitić koji je bio začetnik i akcije kod pobjedničkog gola.

Sevilla je povela u sedmoj minuti. Ivan Rakitić je primio loptu na tridesetak metara od gola, napravio korak-dva te snažnim i preciznim udarcem poslao ju u gornji desni kut vrata Jana Oblaka. Atleticov vratar se ispružio koliko je mogao, ali lopta je bila neuhvatljiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gol pogledajte OVDJE.

Gosti iz Madrida su do izjednačenja došli u 33. minut, kad je nakon udarca iz kuta Felipe glavom poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve do 89. minute mreže su mirovale, a tada je Rakitić izveo udarac iz kuta. Najviši u skoku bio je Thomas Delaney i glavom poslao loptu u gredu od koje se odbila u polje. Na pet metara je Kounde samo okrznu loptu, dovoljno da ju namjesti idealno za Ocamposa koji ju je zakucao u bliži kut. Oblak je bio na lopti, ali je bilo previše snage u tom udarcu da bi mogao spasiti svoju momčad.

Image
NAJLJEPŠA HRVATSKA NAVIJAČICA /

Ovako je ona vidjela čudesan, nestvaran Rakitićev gol: Upala je na utakmicu i oduševila; 'Najseksipilnija si...'

Image
NAJLJEPŠA HRVATSKA NAVIJAČICA /

Ovako je ona vidjela čudesan, nestvaran Rakitićev gol: Upala je na utakmicu i oduševila; 'Najseksipilnija si...'

Španjolci oduševljeni Rakitićem

Kapetan Seville Ivan Rakitić odigrao je cijelu utakmicu za Sevillu, i odigrao je fantastično, a to su itekako pohvalili i istaknuli španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rakitić je protiv Atletica zabio ludi gol", stoji u članku ugledne Marce, a onda slijedi prava pohvala.

"Rakitiću je trebalo sedam minuta da pokaže zašto je elita. Nakon što su obje momčadi napravile niz grešaka, lopta je završila kod Rakitića. Hrvat je podigao glavu, namjestio svoju pušku i ispalio hitac koji je završio u golu i ostavio Oblaka u nevjerici. Svi na stadionu bili su u šoku. U šoku je bio i Atletico kojem se Rakitić ponudio prije nego što se vratio na Sanchez Pizjuan, gdje ima status idola", navode novinari Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak posvetio navijačima

Na kraju je i sam Rakitić komentirao ovu utakmicu i svoje remek-djelo od gola.

"Bilo nam je jako važno dobro početi utakmicu. To nam uvijek diže samopouzdanje. Uspjeli smo, a ja sam zabio savršen pogodak", rekao je Rakitić i onda još istaknuo koliko su im važni navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo protiv aktualnog prvaka, znali smo koliki je ulog. Nismo se predali nakon što smo primili gol za 1:1, htjeli smo nagraditi navijače koji su zaslužili taj drugi gol. Bez obzira na to jeste li igrač Seville ili ne, nevjerojatno je doživjeti naše navijače."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo