RAKITIĆ NA POPISU IGRAČA NA KOJEM NITKO NE ŽELI BITI: / Barca kreće u veliku rasprodaju, Katalonci otkrili kakvi su planovi Vatrenog

Image

Još od prošlog ljeta postalo je jasno da je hrvatski reprezentativac postao višak na Camp Nou

25.3.2020.
9:11
VOYO logo

IvanRakitić nalazi se među osmoricom igrača koje je Barcelona navodno otpisala. Katalonski Sport stavio je fotografiju Vatrenog na naslovnicu posljednjeg izdanja, a u njegovom društvu nalaze se Griezmann, Umtiti, Coutinho, Vidal, Neto, Alena i Braithwaite. Prodajom ove osmorice Barca namjerava prikupiti sredstva za nova pojačanja.

Njihova cijena sasvim sigurno će biti znatno niža nego što bi bila da nije izbila pandemija koronavirusa. No, i pojačanja koja žele dovesti također će biti jeftinija. Sport piše o padu vrijednosti igrača za 20%. Isto tako očekuje se da će kao posljedica pandemije i gospodarske krize koju je prouzročila plaće nogometaša također pasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Barca navondo želi dovesti novog veznjaka, centralnog braniča i lijevog beka. Maksimalno će dovesti pet novih igrača, tvrdi Sport.

Kada je u pitanju Rakitić navode kako mu ugovor istječe u ljeto 2021. pa je Barci ovo posljednja prilika da nešto zaradi na njemu jer će u suprotnom otići bez odštete. Vatreni prema njima želi natrag u Sevillu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo