RAKITIĆ NAPUŠTA BARCU? / Procurili Valverdeovi planovi, Katalonci pišu o dva pojačanja i četvorici nepoželjnih, Vatreni seli na Otok!

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, SIPA USA

Trener Barce namjerava dati priliku mladima

29.7.2019.
13:12
Profimedia, Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Valverde želi još dva pojačanja i smanjenje momčadi. To tvrdi katalonski Sport koji navodi kako je želja trenera Barcelone do kraja prijelaznog roka dovesti novog lijevog beka i još jednog napadača.

"ErnestoValverde želi rješenje situacije u narednih sedam dana", navodi Sport ističući da se očekuju dva dolaska i četiri odlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko opcija

"Prioritet je dovesti alternativu Jordiju Albi. Nekoliko je opcija, a Betisov Junior je prva meta. Međutim, Barca im ne želi platiti više od 25 milijuna eura pa su pogled bacili prema Augsburgovoj svlačionici gdje se nalazi Philipp Max. Također u kombinacijama je i Vallecanov Alex Moreno", ističu.

Image
Foto: Profimedia, AFP

Neymar

Kad je u pitanju novi napadač stvari su malo kompliciranije. Katalonci se žele riješiti Malcoma i Coutinha. Ako obojica odu Valverde u svojim redovima hoće novog napadača, a to je Neymar. Uz Malcoma i Coutinha spominju i odlaske Rakitića te Rafinhe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni na Old Traffordu?

"Valverde želi ostaviti prostora za igrače B momčadi kako bi im mogao dati priliku u novoj sezoni", zaključuju.

U međuvremenu, Sport je objavio i kako će Manchester United krenuti po Rakitića ode li Paul Pogba u Real Madrid. Novcima koje bi dobili od eventualne pridaje Francuza, Barci bi s lakoćom platili željenih 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo