50. utakmica za barcelonu / Rakitić je tihi junak Barcelone: U jubilarnoj utakmici u Ligi prvaka bio je glavni pokretač momčadi

Image
Foto: AP Images

Odigrao je baš "rakitićevski". Tiho i gotovo nevidljivo na terenu, ali iznimno učinkovito

11.4.2019.
8:40
AP Images
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić po tko zna koji puta pokazao je da je jedan od ključnih igrača Barcelone. U pobjedi na Old Traffordu 1:0 Raketa je upisao svoj 50. nastup za Barcelonu u Ligi prvaka.

Rakitić je u početnoj postavi zaigrao u 45 od 50 utakmica, dok je ostvario 34 pobjede, devet remija i sedam poraza. Šest pogodaka zabio je Ivan u tim nastupima, a pet puta je asistirao. najdraži pogodak svakako mu je onaj u finalu protiv Juventusa prije četiri godine najdraži. Bar zasad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jubilarnoj utakmici u Ligi prvaka odigrao je baš "rakitićevski". Tiho i gotovo nevidljivo na terenu, ali iznimno učinkovito. Raketa je prema statistici sa stranice WhoScored upisao najviše dodavanja u momčadi Barcelone (93), a njihova točnost bila je izvrsna (90 posto).

Iako Inter sve više "baca oko" na Raketu, teško je da će ga se Barcelona samo tako odreći sljedeće sezone, pogotovo ako nastavi s ovakvim igrama. Pogotovo ako ove sezone doguraju daleko u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo