RAKITIĆ JE NAJBOLJI HRVATSKI NOGOMETAŠ: / Šuker i Čačić glumili klaunove

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

Ivan Rakitić, koji je s Barcelonom osvojio Ligu prvaka, najbolji je hrvatski nogometaš u 44. izboru Večernjeg lista.

8.10.2015.
12:10
Pixsell, Marko Lukunić
VOYO logo

O nagradi je odlučio 11-eročlani žiri u sastavu: Dražen Ladić, Ivica Križanac, Andrej Panadić, Srećko Bogdan, Anthony Šerić, Joško Jeličić, Jurica Jerković, Slaven Zambata, Željko Adžić, Josip Skoblar i Milan Rapaić. Svatko je ocjenjivao igrače s bodovima od 1 do 10.

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

Teško će stići Šukera sa šest nagrada

"Najdraže mi je pričati o našoj djeci, za nas je veliko zadovoljstvo družiti se sa svima vama. Znam da će mi biti teško stići našeg predsjednika Davora Šukera sa šest nagrada, ali bit će mi još veća motivacija da postignemo sve ciljeve koji su pred nama", kazao je slavljenik je Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nagrada je Rakitiću uručena na Zavodu za dječju onkologiju i hematologiju Klinike za dječje bolesti u Zagrebu, pa je to bila prilika da Barcelonin nogometaš odgovara i na pitanja djece. Njih je zanimalo kako je najboljem hrvatskom nogometašu bilo po povratku u Sevillu, gdje je nedavno Barcelona doživjela poraz.

Rakitić uzvratio Šukeru

"Osim utakmice, sve je bilo dobro. Na žalost, izgubili smo, ali bilo mi je jako lijepo jer sam tamo proveo tri i pol godine. Osjetio sam ljubav svih ljudi u gradu i na stadionu", odgovorio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda mu je pitanje postavio i predsjednik HNS-a Davor Šuker. Njega je zanimalo koji je Ivanu bolji grad, Sevilla ili Barcelona. Šuker je svojedobno ostavio duboki trag u Sevilli, prije nego što je prešao u Real Madrid.

"Oba grada su bolja nego tvoj Madrid. Privatno, Sevilla ima posebno mjesto u mom srcu. S druge strane, Barcelona je svjetski grad koji ima sve mogućnosti. A kad završim karijeru, naći ćete me u Sevilli", kazao je Rakitić koji je imao iznimno uspješnu sezonu s Barcelonom koja je osvojila Ligu prvaka, europski superkup,španjolsko prvenstvo i kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić se zatim prihvatio posla i sjajno odglumio klauna s crvenim nosom. Oduševio je svu djecu, a u performansu su mu se pridružili izbornik Ante Čačić i Davor Šuker.

Ćorić je nada godine

U kategoriji "nada godine" pobijedio je Dinamov veznjak Ante Ćorić s 35 bodova ispred Andrije Balića (29) te Nikole Vlašića (26 bodova) iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo