Rakitic je bolji od Modrica i svih zvijezda Barcelone!

U izboru sluzbene stranice spanjolskog nogometnog prvenstva u idealnih 11 u ovoj sezoni izabran je i hrvatskih reprezentativac Ivan Rakitic koji je tako dobio jos jedno veliko priznanje.

19.5.2014.
18:59
VOYO logo

U izboru su sudjelovali urednici stranice Primere, a izborom dominiraju igraci madridskog Atletica. Njih cak sedmorica nalaze se u idealnih 11, a tu su jos i dvojica igraca Athletic Bilbaa te po jedan madridskog Reala i Seville.

Jedini Hrvat u najboljih 11 je Ivan Rakitic, "dusa Seville koja je po treci put osvojila trofej pobjednika Europa lige".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madridski Atletico u idealnoj 11-orici predstavljaju Thibaut Courtois, Filipe Luis, Diego Godin, Juanfran, Gabi, Koke i Diego Costa dok su iz Athletic Bilbaa u idealnu momcad izabrani Laporte i Iturraspe. Jedini igrac madridskog Reala je, naravno, Cristiano Ronaldo.

U idealnoj postavi nema nijednog igraca drugoplasirane Barcelone, no medu one koji su bili u najuzem krugu nalaze se Leo Messi i Alexis Sanchez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medu tim igracima koji su posebno spomenuti unatoc neulasku u idealnu momcad je i Luka Modric, a drustvo mu prave i Pepe, Rafinha i Keylor Navas.

Courtois (Atletico) - Filipe Luis (Atletico), Godin (Atletico), Laporte (Athletic), Juanfran (Atletico) - Iturraspe (Athletic), Gabi (Atletico), Koke (Atletico), Rakitic (Sevilla) - Ronaldo (Real Madrid), Diego Costa (Atletico)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo