Premier liga / Rafa Benitez se pokazao kao tvrd orah: Newcastle pobijedio City i napravio uslugu Liverpoolu

Image
Foto: Ap Images

Aleksandar Mitrović bio je junak preokreta Fulhama kod kuće protiv Brightona

29.1.2019.
23:44
Ap Images
VOYO logo

Ako misliš osvojiti Premier ligu, onda ne smiješ "kiksati" kod prosječnih momčadi. Upravo je to učinio u utorak navečer Pep Guardiola i njegov Manchester City.

Na gostovanju kod Newcastlea izbgubili su s 2:1 utakmicu koju su morali dobiti da bi držali korak za vodećim Liverpoolom na ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od samog početka izgledalo je kao da će City slaviti uvjerljivo. Već u prvom minuti Sergio Aguero pospremio je jedan otpadak u mrežu Svraka No, u drugom poluvremenu u gužvi u šesnaestercu Cityja nabolje se snašao centarfor Salomon Rondon i donio svojoj momčadi poravnanje rezultata.

Tragičar nebeskoplave momčadi iz Manchestera bio je Fernandinho koji je izgubio loptu u svom šesnaestercu pa skrivi kazneni udarac. Siguran realizator s bijele točke bio je Matt Richie i Newcastle je u 80. minuti došao do minimalnog vodstva koje je zadržao do kraja utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Cityjevim sugrađanima nije bilo lako. Ole Gunnar Solskjaer za dlaku se spasio od prvog poraza na klupi Manchester Uniteda. Burnley im je stvorio ogromne probleme na Old Traffordu, vodili su čak 0:2 u 87. minuti, no onda je Pogba zabio i jedanaesterca, da bi remi u sudačkoj nadoknadi osigurao stoper Lindelof golom nakon gužve u šesnaestercu.

Aleksandar Mitrović bio je junak preokreta Fulhama kod kuće protiv Brightona. Gosti su bili u vodstvu od 0:2, a onda je Chambers golom pokrenuo preokret, Mitrović je s dva komada doveo Fulham u vodstvo, a Vietto se pobrinuo da utakmica završi pobjedom s dva razlike - 4;2 za Fulham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama Arsenal je minimalnom razlikom svladao Cardiff kod kuće. Bilo je 2:1 za Topnike. Wolverhamptom je s 3:0 slavio protiv West Hama, dok je Everton uzeo sva tri boda kod Huddersfielda. Jedini gol u dosadnjikavoj utakmici zabio je Richalison. 

Premier League, 24. kolo, rezultati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal - Cardiff 2:1

Fulham - Brighton 4:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United - Burnley 2:2

Newcastle - Manchester City 2:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolverhampton - West Ham 3:0

Huddersfield - Everton 0:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo