Srbin poludio na Hrvata: 'Ljudski je ispod svakog kriterija!'

10.5.2013.
8:22
VOYO logo

Podsjetimo da je Livaja udario Radovanovića šakom u glavu, te je zbog toga suspendiran klupskom odlukom. Inače, bila je to druga Livajina suspenzija u kratkom vremenu provedenom u klubu iz Bergama, a zbog toga nije mogao nastupiti niti tijekom srijede kada je njegova momčad izgubila utakmicu protiv Juventusa (1:0).

Za srpski B92 srpski nogometaš Radovanović je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poslije jednog duela na travnjaku unio mi se u lice. Pokušao sam se okrenuti i otići, ali me on pogodio šakom u glavu. Srećom da sam bio okrenut, jer vjerojatno bi mi polomio nos da me udario s prednje strane", rekao je Radovanović i nastavio:

"Nemam pojma u čemu je bila stvar. Prihvatio sam ga kao rođenog brata, vozio ga na treninge i vraćao kući, makar živim skroz na drugoj strani grada. Pričao sam mu, davao savjete. Vidio sam kakav je, da je impulzivan, ali sam mu govorio da sve usmjeri na pozitivnu stranu, da se fokusira na nogomet. Nogometno gledano on je fantastičan, ali ljudski je ispod svakog kriterija. Takvim ljudima definitivno nije mjesto u nogometu. Razočaran sam", rekao je Radovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marko Livaja ispričao se zbog posljednjeg incidenta, kojeg je izazvao na treningu Atalante i zbog kojeg je suspendiran u utakmici protiv Juventusa. Podsjetimo, iako su u klubu pokušali skriti što se dogodilo, Livajin suigrač Ivan Radovanović otkrio je kako ga je Marko udario šakom. Hrvatski napadač pokajao se zbog svog postupka.

"Okrećem novu stranicu u karijeri i želim se ispričati svima u klubu zbog svog postupka. Volim ovaj klub, osjećam se odlično tu i vjerujem da ću pridonijeti što bolje plasmanu Atalante. Obećavam da će me navijači i suigrači pamtiti samo po dobrim igrama", rekao je Kaštelanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radovanović je u svojoj strani priče iznio kako se Livaja smijao dok je on krvave glave išao u svlačionicu.

"Nije istina da je bilo krvi i da sam se smijao. Ispričavam se Radovanoviću, stvarno mi je žao što sam tako reagirao nakon jednog oštrog duela", dodao je Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo