PUTIN OTKRIO SVOJE FAVORITE ZA OSVAJANJE SP-A: / I prvi čovjek Rusije prepoznaje muke koje su pred Vatrenima

Image
Foto: AFP

Svjetsko nogometno prvenstvo započinje 14. lipnja

6.6.2018.
12:18
AFP
VOYO logo

Ruski predsjednik Vladimir Putin otkrio je da su njegovi favoriti za osvajanje naslova Svjetskog nogometnog prvenstva, koje počinje 14. lipnja u Rusiji, reprezentacije Argentine, Brazila, Njemačke i Španjolske.

"To je teško pitanje (tko će osvojiti naslov prvaka). Puno je suparnika. Tu su južnoameričke momčadi - Argentina i Brazil. Na zadnjem prvenstvu Njemačka je igrala sjajno, a Španjolska je prelijepi nogometni brand. Sigurno će biti i drugih kandidata, ali samo će najbolji pobijediti", kazao je Putin u razgovoru za kinesku televizijsku postaju China Media Group uoči posjeta Kini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rusija bez dobrih rezultata

Ruski predsjednik je komentirao i lošu formu reprezentacije Rusije koja je bez pobjede u sedam utakmica.

"Nažalost, naša reprezentacija je u zadnje vrijeme bez dobrih rezultata. Ali navijači i svi ljubitelji nogometa u Rusiji se nadaju da će se reprezentacija dobro pokazati, da će igrati moderan, zanimljiv i lijep nogomet i da će se boriti do kraja", rekao je Putin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin Rusija će otvoriti svjetsko prvenstvo 14. lipnja utakmicom protiv Saudijske Arabije, prvim suparnikom iz skupine A u kojoj su još i Egipat i Urugvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je smještena u skupinu D u kojoj su i Hrvatska, Island i Nigerija. Protiv Lionela Messija i društva Vatreni igraju 21. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo