Saga se nastavlja... / PSG u očaju: Mbappeu poslali ludu ponudu, postao bi najutjecajniji nogometaš na svijetu

Image

Francuz je rekao kako će se njegova odluka saznati prije nego što se pridruži francuskoj reprezentaciji u lipnju uoči Lige nacija

20.5.2022.
8:55
VOYO logo

Mnogo se priča i nagađa o budućnosti ponajboljeg nogometaša svijeta, Kyliana Mbappea. 23-godišnji Francuz poznata je meta Real Madrida, koji se s nevjerojatnim napadačem želi dominirati europskim nogometom.

Igraču PSG-a u lipnju ističe ugovor s francuskim prvakom. Poznato je i kako je Mbappe prošloga ljeta zatražio transfer u Real Madrid pri ulasku u posljednju godinu ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG na koljenima

Francuz je rekao kako će se njegova odluka saznati prije nego što se pridruži francuskoj reprezentaciji u lipnju uoči Lige nacija, a njegov trenutni klub pokušava ga zadržati zadnjim naporima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, prema pisanju španjolskog El Chiringuita, PSG je pred Mbappeom bacio suludu ponudu. Spremni su 23-godišnjaku doslovno dati kontrolu nad sportskim projektom kluba, dapače, Mbappe bi postao vlasnikom projekta.

Time bi Mbappe imao kontrolu nad izborom trenera i igrača u PSG-u, a u sve je uključena i ogromna financijska kompenzacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo