PSG RAZMONTIRAO MONACO: / Parižani osvojili svoj šesti uzastopni trofej Superkupa

Image
Foto: AFP

PSG osvojio ukupno šesti uzastopni trofej Superkupa

4.8.2018.
17:03
AFP
VOYO logo

Bogati francuski PSG osvojio je svoj prvi trofej sezone, ukupno šesti uzastopni trofej Superkupa. U finalu francuskog Superkupa odigranog u Kini, porazili su Monaco s 4-0. Već na poluvremenu je sugeriralo kako će se Parižani prošetati do naslova. Na semaforu je stajalo 2-0, a golijadu je u 13. minuti započeo Di Maria.

ARSENAL – PSG 5-1: Emeryjeva osveta vlasnicima pariškog kluba prilično je odjeknula

Nastavila se sedam minuta kasnije pogotkom Nkunkua. Paris Saint-Germain dominirao je na travnjaku, imao posjed, voda je čitavo vrijeme išla na mlin francuskoj momčadi. Weah je u 67. zabio za 3-0 i Di Maria u 92. minuti za konačnih 4-0. Hrvatski vratar Danijel Subašić nije branio za Monaco niti je bio u zapisniku, osvajač srebra na SP-u i naš spasitelj na putu do povijesnog rezultata, nalazi se na odmoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thomas Tuchel, trener PSG-a, je u premijernoj utakmici na klupi PSG-a izveo kombiniranu ekipu. Od glavnijih uzdanica za nadolazeću sezonu u početnom su sastavu bili tek Buffon, Tiago Silva, Verratti, Rabiot i Di Maria. Neymar je odigrao posljednjih petnaestak minuta utakmice u Šenženu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo