Europska liga /

Prvi poraz za hrvatskog trenera, Livaković spašavao Fener

Image
Foto: Profimedia

Jedan od trenutaka koji je obilježio susret zasigurno je i crveni karton za domaćeg trenera Josea Mourinha.

24.10.2024.
23:48
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener Igor Jovićević doživio je prvi poraz na klupi Ludogoretsa u petoj utakmici na kormilu bugarskog kluba. U drugom kolu Europske lige bolji je bio domaći Anderlecht s 2:0. Pobjedu domaćima donijeli su Samuel Edozie (67.') i Anders Dreyer (90.+4').

Najuvjerljiviju pobjedu dana ostvarili su Glasgow Rangersi koji su na domaćem terenu s uvjerljivih 4:0 svladali Steauu iz Bukurešta. Za Škote su zabijali Tom Lawrence u 10. minuti, a zatim dvaput Vaclav Černy u 31. i 55. minuti, šlag na tortu stavio je Hamza Igamane u 71. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United se i dalje muči, Kramarić jedan od najboljih u porazu Hoffenheima

Nastavljaju se muke Manchester Uniteda. S gostovanja u Istanbulu vraćaju se s remijem protiv Fenerbahčea. United je poveo pogotkom Christiana Eriksena u 15. minuti, a izjednačio je Youssef En-Nesyri u 49. Za Fenerbahče je, očekivano, cijeli susret sjajno branio Dominik Livaković i istaknuo se s nekoliko odličnih obrana. Jedan od trenutaka koji je obilježio susret zasigurno je i crveni karton za domaćeg trenera Josea Mourinha.

Image
SPECIJALNI JOSE /

Mourinhov show protiv 'njegovog' Uniteda: Ludovao, svađao se sa sucima, nakon crvenog sve prenio na tribine

Image
SPECIJALNI JOSE /

Mourinhov show protiv 'njegovog' Uniteda: Ludovao, svađao se sa sucima, nakon crvenog sve prenio na tribine

Duje Ćaleta-Car s klupe je gledao poraz svog Lyona na domaćem terenu. Bolji je bio turski Bešiktaš, a pobjedonosni pogodak postigao je Gedson Fernandes u 71. minuti na asistenciju Rafe Silve. Istim rezultatom slavio je i Olympiacos u gostima kod švedskog Malmoa. Pobjedu Grcima donio je Ayoub El Kaabi u 30. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andrej Kramarić bio je jedan od najboljih pojedinaca Hoffenheima u dvoboju protiv Porta. Nažalost po Nijemce, Kramarićeva dobra izvedba nije bila dovoljna da izvuku barem bod na gostovanju u Portugalu. domaći su slavili s 2:0 pogotcima Tiaga Djala u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena te mladog Samuela Omorodiona u 78. minuti. Kramarić je za goste odigrao cijelu utakmicu.

Image
Foto: Profimedia

Tottenham je na domaćem terenu slavio protiv nizozemskog AZ-a. Jedini pogodak na utakmici djelo je Richarlisona iz jedanaesetrca u 53. minuti. Dodajmo i kako su gosti igrali s igračem manje od 85. minute kada je Wolfe dobio drugi žuti karton.

Identičnim rezultatom, također na domaćem terenu, slavio je i Athletic Bilbao protiv Slavije iz Praga. Pobjedu Baskima donio je Nico Williams u 33. minuti.

Utakmicu Twentea i Lazija obilježio je crveni karton domaćeg vratara Unnerstalla već u 11. minuti. Gostima iz Rima to je itekako olakšalo posao te su na kraju pobijedili s 2:0 golovima veterana Pedra u 35. i Danca Gustava Isaksena u 87. minuti. Zanimljivo je i da je sudac po jednom pokazao na bijelu točku u korist i jedne i druge momčadi, ali na kraju nijedan jedanaesterac nije izveden.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo