Zanimljivo / Prvi čovjek Serije A najavio smanjenje Lige i prozvao Juventus jer je - prejak

Image
Foto: AP Images

Talijanska liga mogla bi se ugledati na Bundesligu

4.2.2019.
19:30
AP Images
VOYO logo

Gaetano, Micciche, prvi čovjek Serije A najavio je da bi talijansko nogometno prvenstvo u budućnosti moglo brojati manje klubova nego što je trenutno slučaj koji traje od 2004. godine.

"Sve najbolje europske lige, izuzev njemačke, imaju po 20 klubova. Na posljednjem sastanku Talijanski nogometni savez podržao je inicijativu da se Liga na nekom od sljedećih izjasni oko skraćenja sudionika s 20 na 18. Konačnu odluku donijet ćemo na skupštini nakon što razmotrimo sve argumente za i protiv", rekao je Micciche za Radio Anch’io Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, prozvao je talijanskog prvaka Juventus i to zbog - dominacije.

"Postoji velika borba za Ligu prvaka i Europsku ligu budući da su se mnogi klubovi poredali u vrhu tablice. To će sigurno izazvati i veći interes publike i javnosti. Ali, koja je svrha natjecanja u kojem dominira jedan klub? Zato kvaliteta uvijek mora biti prioritet u nogometu", kaže Micciche koji vjeruje da se Inter i Milan mogu vratiti tamo gdje su nekad bili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da dva vodeća milanska kluba moraju i mogu biti predvodnici novog vala je Napoli i Roma i uz dobru volju nisu uspjeli naškoditi Juventusu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo