velika neizvjesnost / Prvak se zna, ali borba za Europu nikad nije bila žešća: Četiri hrvatska prvoligaša je unutar pet bodova!

Pogled na ljestvicu otkriva - osam kola prije kraja čak četiri kluba bore se za preostale dvije europske pozicije, ako računamo da će Rijeka ući unutra, uz Dinamo naravno

8.4.2019.
19:45
VOYO logo

Možda borba za naslov u Hrvatskoj ove sezone nije bila napeta, Dinamo svoj 20. može osigurati već iduće subote u Puli, no borba za europske pozicije vrlo je neizvjesna.  

Pogled na ljestvicu otkriva - osam kola prije kraja čak četiri kluba bore se za preostale dvije europske pozicije, ako računamo da će Rijeka ući unutra, uz Dinamo naravno. Osijek vodi kolonu s 47 bodova, Lokomotiva ima 44, Hajduk također 44 - trenutačno izvan Europe na petom mjestu, Gorica im puše za vratom s dva boda manje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pakleni je to travanj za Hajduk. U sljedeća tri kola Splićani igraju protiv tri izravna konkurenta. Prvo: vrlo važno gostovanje u Zagrebu kod Lokomotive, pa onda na Poljud stiže Rijeka, nakon toga ponovno u goste - Gorici. Prilika da se dokaže trener Siniša Oreščanin kojem je Hajduk produljio ugovor do 2022. godine. 

"Ja sam izrazio zahvalnost za taj potez, ali mi dobro znamo u kakvom svijetu živimo. Svi treneri su zamjenjivi. Ne vrijedi nikakav ugovor ako nemaš igru i viziju", komentira trener Hajduka Oreščanin uoči ključnih dvoboja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo